Vi samarbetar med Omställning Göteborg

Omställning Göteborg arrangerade ett nätverkande på Café Planet (Ekocentrum) den 21 mars, mellan organisationer för att samarbeta tillsammans och bli en stark rörelse som snickrar på ett nytt paradigm. Gemensam oppinionsbildning, resursdelning (lokaler, kunskap, etc), utbildningar, marknadsföring, kartläggningar etc.

Sofie från Occupy Göteborg rapporterar följande:

Några av oss var på Omställning GBG igår och det var super trevligt! wow! Jag träffade så mycket glada, roliga och trevliga människor som vill förändra och hjälpa varandra. Det var så positivt! Jag gick därifrån med ett stort leende på läpparna.
Vi blev alla uppdelade i grupper och sedan skulle vi presentera våra kommentarer på deras plattform och lita andra frågor som ställdes av de som höll i det hela. När varje grupp skulle presentera blev jag så glad och överraskad över att alla occupy deltagare som hade en grupp presenterade den….Kul att se att alla vågar prata för sig själva och ta för sig.   
Några av oss har nu skrivit upp våra emailadresser på en lista och kommer från och med nu vara del av nätverket omställning gbg och alla ni som vill veta lite om vad det innebär så talar vi om det på söndag.

Annonser


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s