Start av aktionen Kålsered!

Invigning av ccupationen Lördag 21 juli med start kl 17:00.
Det blir mat, promenad, info, trummresa, bhajans och film! Se mer på eventet på facebook.

http://www.facebook.com/events/447304075303991/447565048611227/?notif_t=plan_mall_activity

Vi har nu startat upp en ny ockupation ute på Hisingen, av ett naturområde (Kålsered), som ska exploanteras och byggas ut med ett stort logistikcenter. detta har jätte många negativa effekter på den natur och det djurliv som finns i dessa områden. Kålsered är bara en del av många områden som kommer skövlas ned. Länsstyrelsen har godkänt detta bygge trots stort antal biotoppskyddade miljöer. Vi vet inte vad lagen säger om detta men det är något vi tänker kolla upp då det har skett mycket de senaste åren, som varit olagligt och de ändå har gjort!

Jag har nu bott här i snart två veckor. Vi har börjat få upp ett läger med mat och tillagnings möjligheter, toalett och annat som behövs för att kunna bo och ockupera detta område, men vi är idag en liten grupp människor som bor där ute och behöver att fler kommer ut och hjälper till då detta är ett stort område!

Jag kommer att försöka uppdatera denna blogg för att rapportera vad som händer med planerna kring detta projekt, vad jag hittar i lagen och  vad som sker ute i lägret.

Med Kärlek Agni!

Kortet:En fin dag när solen kommit fram, På gång aktiviteter under tiden var byggande av toalett, diskbänk och presenningar sattes upp över kylskåpet!

Bild

Annonser

One Comment on “Start av aktionen Kålsered!”

  1. […] är bara en del av många områden som kommer skövlas ned. Länstyrelsen har godkänt […] Source RELATED NEWSTrailer för dokumentär om Occupy GöteborgMedborgardialogoccupyBB7 :: […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s